Tarieven

Losse wandeling
Reservering voor een losse wandeling dient 24 uur voor de gewenste datum gemaakt te zijn. Losse wandelingen dienen voor aanvang van de wandeling contant betaald te worden.

Strippenkaart
Een strippenkaart is geldig voor 10 wandelingen en is drie maanden geldig na datum van de eerste wandeling. Eventueel resterende strippen vervallen na drie maanden. Restitutie van de strippenkaart is bij tussentijdse beëindiging niet mogelijk. Annulering van een wandeling dient telefonisch, 24 uur voor aanvang van de wandeling, plaats te vinden. Als u niet 24 uur van te voren annuleert, worden de kosten in rekening gebracht.

Meerdere honden per adres
Voor meerdere honden per adres bestaat een strippenkaart uit 11 strippen. Een strippenkaart is geldig voor 10 wandelingen en is drie maanden geldig na datum van de eerste wandeling. Eventueel resterende strippen vervallen na drie maanden. Restitutie van de strippenkaart is bij tussentijdse beëindiging niet mogelijk. Annulering van een wandeling dient telefonisch, 24 uur voor aanvang van de wandeling, plaats te vinden. Als u niet 24 uur van te voren annuleert, worden de kosten in rekening gebracht.

Individuele wandelingen
Reservering voor een individuele wandeling dient 24 uur voor de gewenste datum gemaakt te zijn. Individuele wandelingen dienen voor aanvang van de wandeling contant betaald te worden.

Tarieven

Losse wandeling € 12,50
Strippenkaart € 100,--
Strippenkaart meerdere honden per adres
€ 100,--
Individuele wandeling € 20,--